Hög svart kjol & röd topp

Im ready !


Jag känner mig ledsen...

Min frisör smsade just mig och sa att hon lära avboka min tid. Pga sjukdom jobbar hon inte under hela perioden jag är hemma. Först gör det mig ledsen att hon är sjuk då hon är världens underbaraste människa.

Och nu står jag här med ett stort problem, vem fan ska klippa mig?
She is the only one I trust.. Men sen kom jag på det.. Jullans tvillingsyrra Klara kanske är villig?
Håll alla tummar och fötter!!


Mitt shoppingbegär börjar spåra ut..

Idag skulle jag köpa kycklig till familjen så jag åker till våran lokala butcher tar kyckligen och lägger den på disken.. Men eftersom mannen bakom disken håller på med annat går jag runt och kikar lite.. Börjar rycka i det ena och det andra och tänker "måste köpa, måste köpa, något, litet, nu ".  Är det då det börjar att spåra ut? När man inte ens kan hålla i slantarna hos slaktarn? Till det viktiga..

Jag klarade mig med endast kyckligen...



Dum?

Jag har tappat alla min hjärnceller iomed denna förkylning. Kanske får tillbaka dom när jag frisknat till?
Hittade efter många om och men till farmorn.


Jag har gjort något dumt.

Jag klickade just in på fsb.se och förde över lite slantar.. Dumt gjort, riktigt dumt.


Jag är kär!!

Under mina tre månader här har jag inte köpt en enda väska. Alltså då menar jag inte partyväskor utan andra väskor. Nu börjar det bli brådis med att hitta en eftersom jag måste ha handbagage till Sverige och nu är jag kär, i tre stycken i samma affär. En av dom kostar lika mycket som två av dom tillsammans så om jag köper dom där två så tjänar jag ju pengar?

Kan knappt bärga mig tills jag får shoppa imorgon..



Det är helg!

Idag är det sista november och om tre veckor sitter jag hos frissan hemma i Gävle..

Har sovit dåligt inatt då jag vaknade av att jag trodde huvudet skulle sprängas och min förkylning har itne blivit bättre! Men ge mig massa grader feber istället så jag kan sova och ha noll energi istället för lite..

Nu borde jag ta reda på köket, gå över och göra iordning hos hästen, gå till posten och fixa lite innan klockan blir tolv. Sen ska jag hämta Grandma och underhålla henne.  Frågan är vad som händer ikväll.. Dejt? Eller sova?


Full?

Nu har jag kommit hem och ska sova. Fick en "drink" av pappan som består av varmt vatten, whiskey och lumisell eller något sånt. Tydligen riktigt bra mog förkylning, smakar dock skitilla och nu känner jag mig bara lite lullig!

Förlorartrenden.
Sverige?
Många tjejer?
HH!!


Pepparkakshus och bratziga ungar.

Idag gjorde jag och Talulla pepparkakshuset, gud så fint det blev! Hade en riktigt mysig eftermiddag och jag lagade god middag. Men sen kom dock bratzen i Talulla fram då hon härmar sina kompisar som härmar Bratz. Dock är det bara när mamman är med vilket känns skönt, inte mitt fel då.

Nu vet jag inte vad jag ska göra förutom att jag är sugen på wienergum, stavas det så?, så jag ska nog åka till Tesco och köpa det och en av Talullas födelsedagspresenter. Sen ska jag krypa ner i sängen och frossa, Mumma.


På alla fyra

Nu är allt gjort plus att jag har vaxat golvet i köket, stående på alla fyra. Roligare saker kan man ha för sig.. Nu ska jag röja mitt rum sen ska jag dricka smothie med Frida i MK.

Dagens stora plan är att bli frisk! Nyttig mat och tidigt i säng!


Måste erkänna en sak


Det här ser mysigt ut..


image19



Äntligen torsdag.

Den här veckan har gått riktigt snabbt trots att den har varit ganska tråkig. Jag är dock fortfarande jätte förkyld. Idag ska det dammsugas och grejas men imorgon är det fredag så det är värt det. Hoppas på en riktig mysfredag och på att jag är frisk såklart! Helgen ska spenderas inne i London så jag hoppas jag mår bra!





Go natt

Nu har jag tryckt i mig sömnpiller och ska äntra sängläge.
Sov en timme tidigare idag men trött är jag ändå!

Sen ska jag inte tänka nå mer förrän vid jul. Eller jag får ju såklart tänka men inte på framtiden.


Show me

ACTION!!!


Tillägnat !?

Pratade just med min älskare, själsfrände och alldeless underbara och lite flummiga vän Elin. Hon är någon jag verkligen saknar och när hon säger att men jag saknar dej, ja då smälter mitt hjärta! Från is till finaste vin (?), då vill jag åka hem så fort det bara går. Jag vill springa ut till Heathrow och slänga mig på första bästa plan hem till henne. Jag saknar allt mysigt vi brukar göra men ska jag vara helt ärlig så trodde jag att vi skulle tappa kontakten men varje gång jag pratar med henne känns det som det var igår vi träffades. Vi har inte varit kompisar särsklit länge men vi har varit väldigt nära och hon får mig verkligen att kikna av skratt, dock ibland att skrika av ilska men det behöver man ibland, hehe! Jag längtar efter att hitta på en massa bus med henne, men snart är det jul och då ska vi fanimig busa!

Som man sa i årskurs sju.. Hoppar du så hoppar jag!


Gud va bra

Måste säga att jag älskar det här. När jag ser henne vill jag bara springa till gymmet och gå ner några kilon innan jag shoppar en ny garderob!








När ska man lära sig?

Man träffar en kille framochtillbaka i ett halvårs tid. Inget seriöst alls med det hela och det vet man. Så fort en själv träffat någon annan får man dock än hint. Under samma tid träffar ett x antal tjejer oxå denna kille, själv skulle man aldrig drömma om att ta upp detta. Men vad är det man faller för? Hans erfaranheter i livet? Vilka sa jag? Egentligen är det helt sjukt vad man suktar efter. Men det blir som en drog, hur skadligt man än vet att det är kan man inte låta bli. Men jag har varit ifrån mitt beroende i tre månader.. När jag kommit nära har jag skakat och tänkt på det men annars finns det bara i näthinnan på något sätt. Om tre veckor vet jag dock med säkerhet att jag kommer stöta på mitt vandrande beroende. Frågan är ska jag göra allt i min värld för att undvika eller ska jag komma nära? Hur kommer jag att reagera? Vad kommer min kropp, min hjärna och mitt hjärta att säga?


Redan nu skriker jag av smärta och gråter av längtan..

Eller?


Nu har jag gömt mig

Stor tröja är dagens räddning. Jag mår inge bra och jag känner mig tjock.
Imorgon vill jag vakna frisk och alert så jag kan vara hälsosam.

Nu jeans provning och varför inte godis när jag ändå är i farten?


Toffeeeeee

Nu ska jag vara dum emot min överviktiga kropp. Eller snäll kanske? Den ska få i sig lite glass !!

Ge mig en massa energi!

Jag vill vara frisk och ha en massa energi och hänga på gymmet och bränna fett. Istället är jag halvsjuk, har noll energi till annat är shopping, onyttig mat och annat mys. Allt nyttigt jag äter smakar nada när man känner sig krasslig. Och visst känns det piss att lägga 500 spänn i månaden på gymkort och sen inte träna när man har tid. Men nästa vecka och veckan efter då är det jag som ska bo på gymmet. Idag är det ända jag ska göra att åka och prova lite jeans.. Jag behöver ett par gråa?


Försvinn!!

Kan du bara försvinna ur mina tankar, NU! Dunsta, dö, göm dig ja vad som helst bara jag slipper dig!

_______________

Åh jag tror min mamma saknar mig så många smsar som hon skickar!!


Svensk middag..

Har hänt lite väl ofta nu men en middag på IKEA gick inte att ungå idag. Släpade med mig Frida och Talulla dit då jag har noll energi och den lilla procenten jag har vill jag inte spendera på matlagning. Nu ska jag hand om tvätten och köket innan jag lägger mig i soffan och slappar. Där ska jag sedan tillbringa hela kvällen , dock inte i min soffa men i någon annans soffa!


Seg

Sådär nu är staketet helt klart, vart riktigt bra! Nu har jag bestämt mig att jag ska åka och rädd min älskade kompis ifrån helvetet istället för att slappa. Så nu är jag på språng igen..


Jag sitter fast

Har fortfarande inte tagit mig härifrån.
Men nu jäcklar ska jag måla...


Otaggad

Tisdagmorgon lixom , redan!! Sov skönt efter glass och godis♥. Sover alltid gott när man är riktigt mätt och nästan mår illa. Idag skippar jag oxå träningen, otaggad och fortfarande hängig. Istället ska jag måla klart staketet och bada lite.


Ingen träning

Skippade träningen då jag bara känner mig så krasslig. Hade precis dragit på mig skorna när mamman stoppade mig och tyckte jag borde ta det lugnt. Lyssnade på henne och åkte och handla gott ist. Nu ska jag ta en snabbdusch sen väntar glass, lakrits och after eight - Yummi! Och så klart One Three Hill klockan nio och sen SATC!


Jomen så det så

Jag känner mig krasslig, inte sjuk, inte hängig utan krasslig. Sådär att jag helst vill mysa och sova. Men nej nu ska jag styra upp middag och läxläsning innan Body Balancen klockan åtta! Men jag ska iaf få prata med min Farmor idag och det ni det är mysigt!


- Ditt huvud kan sprängas.

Jag dör av skratt kan jag säga. Personalen på mitt älskade garage måste tro att jag är pantad, och att svenskar är dumma! När jag svänger in at the garage så ringer min mobil så jag svarar och hoppar hur bilen och börjar tanka. Efter två sekunder stannat pumparna, men va fan tänker jag och försöker igen. Tittar in genom fönstret dit personalen är och dom skakar på huvudet och pekar på min telefon. Jag fattar ingenting förrän jag frågar mannen i luren om det är förbjudet att prata i telefonen när man tankar. Ja det är det tydligen så jag lära gå in och be om ursäkt. Drog till med att i Sverige där får man minsann prata i telefonen samtidigt. Då får jag ett otrevlig "ja men ditt huvud kan sprängas" tillbaka. Fy vad töntigt! Eller? Hemma så pratar jag alltid i telefonen när jag tankar och inte har sagt något.. Kanske dom inte bryr sig, jag ska iaf undersöka saken så fort jag kommer hem!!

Man lär sig något nytt varje dag!!



Målare?

`Gud va kul det var och måla! Skönt att vara ute i friska luften och göra något!Men är långt ifrån kvar så det blir mer i veckan. Nu ska jag till Tesco och handla och tanka bilen! Hoppas bara jag kommer ända dit, mätaren är i botten..


Vinter med snö

Det är den 26e November och snö kommer jag inte få se förrän hemma i Gävle, antar jag.

Och jag längtar nå hemskt efter snö. Hoppas mina veckor hemma blir kalla och med mycket snö..


image18


Nu är det bara att köra igång

Har gjort morgonsysslorna och ätit frukost! Nu är det bara att köra igång med allt som ska göras. Erkänner att sugen på ett lägga sig och sova igen är större. Är verkligen trött, eller kanske bara lat?

Jaja vi får se vad som händer !


De två männen i mitt liv.

Gud vilken intressant söndag. Eller? Gjorde ett tappert försök till att köpa lite julklappar, gick sådär. Massor av ideer men tänk om man hittar något bättre? Sen när jag kom hem pratade jag med min älskade bror först och sen min gulliga pappa! Och jag kom fram till en sak. Jag behöver inga män/karlar/killar/snorjäskar för jag har dom två mest underabra männen som finns i mitt liv och det är min pappa och min bror. Jag är ju verkligen pappas lilla flicka men min bror däremot pratar jag knappt aldrig med men jag kände idag att han är allt för bra ändå!

Jag är så himla lycklig för jag vet att vad som än händer så har jag min familj bakom mig i allt! Jag är så glad för det! Gud va glad jag är!

Iaf så har jag hunnit med lunch på Ikea och middag på Izzi på min ätavadjagvilldag! Bra va?

Längtar nu efter att det ska bli en ny vecka! Kommer bli en mysig vecka med en massa jobb, men hallå jag älskar dej ju! Blir två barnvaktkvällar plus att jag ska ta hand om Talullas gulliga farmor på fredag! Sen lördag-söndag ska jag vara barnvakt inne i London efter Talullas brors bröllop. Men jag ser framemot allt detta för dom är världens bästa Au Pair familj. Imorgon var jag nära att ta ledigt ifrån Talulla så jag hinner städa o fixa allt. Haha! Har tagit åt mig att måla staketet, städa huset, polera köksgolvet, åka till kemtvätten, tvätta bilen, handla, laga bilen och en hel del annat! Kanske lär sprida ut det på fler dagar oxå!

Men nu ska jag röja lite på rummet ( second world war ) innan jag somnar! Måste passa på att sova mycket då Talulla ska sova med mig ons och tors natt så hennes stackars föräldrar får någon sömn då hon alltid vaknar på nätterna och väcker dom. 

Nite nite! ♥

fem timmar

Efter fem timmar vaknar jag upp efter att ha sovit DÅLIGT!! Jag kan lixom inte bestämma mig om sängen är obekväm eller jävligt obekväm. Funderar på om jag ska gå ner och fråga Fridas familj varför dom har den överhuvudtaget, måste vara för syns skull för den är hårdare än golvet och det svär jag på! Jag är fortfarande proppmätt sen min burgare och allt det där. Men idag är ju min ätardag så snart lär jag börja trycka i mig saker.

Och shoppingsugen är jag. Ska dra upp Frida ur sängen snart så vi kan åka hem till mig så jag får duscha!

Gårdagen var iaf lyckad! Frågar ni Frida var den helt underbar, haha! Tänk att lite Cava kan få henne på fall! Och jag var riktigt duktig med spriten och var lugn och sansad, yeah! Nä nu ska jag börja min vaknajagvillshoppaattack!!!

Ciao Bellas!



Muffins

Muffins, Mc Chicken  och Sprite Zero är exakt vad jag och Frida intar just nu. Mumma cardemumma! Gud vi är helt slut i både mun och ben , hahaha!! Sooooova står på schemat!! NU NU NU !!

Men nu så!

Nu jävlar är det fest som gäller! Har dock inte besämt mig om jag ska dansa på 70 - 80 golvet eller RnB Hip Hop?Svårt val det där. Men Oceana är Milton Keynes svar på CH. Dock nedbrunnet men ändå. Nu tänker ni alla men gud du var ju inte ens arton när det brann. Nä det var jag inte men jag har varit där!

Jag längtar nog mest tills fylle maten inatt!! typiskt mig va?
Det här är ju inte den bästa party låten men helt klart en av världens bästa låtar!


 




Nu är det bråttom bråttom


Dåligt bloggande = mycket annat roligt

Frida och jag gjorde som sagt Luton idag och vi båda kännner nog been there done that! Men shoppade gjorde vi iaf! Grå kofta och två svarta klänningar fick jag med mig hem, och ett par rosa tofflor. Stannade och åt på ena pubben hemma i Little Brickhill och en utsökt god måltid inkluderade att det tydligen jobbar en svensk där! Alltså bor jag granne med en svensk, kul kul! Plus att jag ska provjobba någon dag. Ännu roligare, saknar restaurang yrket, trot eller ej!!

Nu sitter vi och dricker, sminkningen är kvar sen är det röj hela natten utan att bli för fulla eller för trötta! Första är bättre än sista. Jag lär ju ta det lugnt med tanke på veckan som varit. '




Älskade lördagar

Såå nu är det lördag! Uppe i tid efter att jag hela natten har frusit och legat och tryckt mig mot Frida. Hoppas hon tyckte det var lika mysigt som jag! Nu är frukost o allt fixat och jag är klar före Frida, ett under! Så nu ska vi bege oss emot Luton för mera shopping och nå sprit lär vi väl köpa för kvällen.


Debenhams..

Nu kom jag och Frida hem efter shopping och träning! Startade på HM med inköp av underkläder, mjukisbyxor och kjol. Drog sen och gymmade, kändes riktigt fint! Vid tio vart vi utkastade och fem över var vi på Debenhams. Frida köpte skor jag jag tights o en liten present till pappsen! Är helt slut nu så det blir sängen och en film.

Imorgon är det party!


En massa ilska.

Gud va arg jag är. Jag skulle kunna slå sönder något eller någon på två sekunder. Body Combaten borde vara idag. Ett bevis på att du aldrig ska jobba med barn ! Fy fan!!

Usch som tur var är jag ledig tills på måndag och nu ska jag leka taxi innan jag träffar Frida för fredagsmys. Vilket här i Milton Keynes betyder gym och centret. Elle?


Skratta eller gråta?

Läste just att Basshunter ( enligt mig Sveriges mest patetiska ) har kommit ut med Boten Anna på Engelska och att den tydligen slår till stort här snart! Grejen är den att Boten Anna är ju grymt dålig men ändå så jävla bra. Den får ju en pigg och glad för fan! Skulle faktiskt vara grymt kul att dansa loss totalt till den på Oceana på lördag, gud va vi måste fjäska för våran dj! När man kommer till ett annat land inser man hur stolt man blir över allt Svenskt. Jag menar alla här älskar Robyn och hon spelas JÄMT!

Värt att lyssnas på och se iaf






power nap

Jadu jag har sovit och jag är allt annat än pigg. Känner mig yr och mår illa. Ska äta lite lunch och fortsätta sova.
Men det är fredag idag och fy fan va det gör mig glad!


Min önskelista

Hästen gick inte med på att gå in och med tanke på sparken i rumpan vid förra försöket gav jag upp.
Ska ligga i rummet med neddragna persienner o kika SATC. Mycket mysigare..

Men i toppen på min önskelista år 2007  kommer det stå tur, flyt, lycka och allt annat som gör så att allt går bra! I need it and I need it now!




Kallt!

Gud så kallt det var ute idag. Mina händer fryser fortfarande. Men samtidigt är det underbart för det är klar blå himmel!

Frukosten är i magen och det är bara att ta på dig det varmaste jag har och dra till stallet. Undra om jag ska ta reda på diskberger före eller efter? Vill bara tillägga att det inte är mitt diskberg!!


Jag har vaknat på fel sida

God morgon lixom. Eller varför inte I want mommy!! Gud va jag hatar att jobba när mamman är hemma. Orkar inte höra mer! Inte kunde dom ta ledigt så jag kunde gå på intervjun heller. Egentligen bryr jag mig inte för även om jag får jobbet så kan jag bara jobba två helger och sen vara ledig tre när jag är i Sverige. Antar att dom vill ha personal över julen..  Somnade skitsent oxå så trött är jag! Mycket som är dåligt nu.. Nej det ska bli en bra och glad dag! I can feel it! Ska skjutsa  iväg odågan till skolan sen ska jag äta frukost och sen rida. Och efter att jag har ridit ska jag sova. Japp ända tills en massa ungar och hemmafruar kommer och attackerar huset..


Jag kan inte sova

Klockan är inte särskilt mycket men jag vill vara pigg imorgon.
Anledningen att jag inte kan sova är pengar. Jag får panik och det kryper i kroppen på mig bara jag tänker på det. Men pengarna är ju mina pengar som jag har sparat under tiden jag jobbade i sommras. Hade tänkt att spara dom till en resa innan sommaren men nu känner jag verkligen att efter detta blir det jobb innan jag gör några andra resor. Eftersom jag bestämt mig för det tänkte jag att pengarna kan jag då använda här. En hel del har jag rean använt och det är det jag har panik över. Men jag vill leva livet här och inte sittta o hålla på en massa pengar. Sen har jag även en massa andra sparade pengar jag kan använda till störra saker. Men det gnager i huvudet på mig när pappa säger att "lägg inte ner så mycket pengar på kläder osv!". Men pengar gör mig lycklig. Inte på ett dåligt sätt, jag är lycklig utan oxå, utan på det sättet att jag känner att jag har frihet att göra vad jag känner för. Usch jag hatar den här känslan..

Tänkte att om jag kollar på Sex and The City kommer det bli bra, jag menar det får mig alltid på bättre tankar. Men nej för nu är jag på avsnittet där Carrie är otrogen mot Adrian och alltså startar en affär med Mr Big. Och det får mig verkligen att må dåligt, jag får en dålig känsla i magen av dom avsnitten. Och när jag sedan tittar på dom undrar jag vad man själv skulle göra i samma situation. Vi skulle säga att jag hade ett förhållande här och sedan åkte hem till Sverige för ett tag. Hur trogen skulle jag kunna vara? Det finns så mycket hemma som lockar. Eller mycket och mycket men det som va innan jag åkte finns lixom kvar. Skulle jag klara av att inte vara otrogen ? Jag tror sånt handlar om hur mycket man tycker om personen i fråga. Men om man tycker om på olika sätt då ? Jag tror nämligen till hunda procent att Carro älskar Adrian men samtidigt har hon ju trånat efter Mr Big så  himla länge. Gud så mycket tankar det kommer upp.

I dom här tankarna med pengar hänger kläder oxå med. Jag skulle verkligen behöva en snygg och härlig mysdress. Som man inte behöver skämmas i på Tesco men som heller inte skriker SPORT som det flesta i sportväg jag äger gör. Så jag ahr hittat ett i sammet/plysch.. Skulle vara perfekt men samtidigt vill jag ha en svart hög kjol att gå ut i på lördag.. Fast den mörkblå som jag redan har skulle passa perfekt. Men apropå mysdressen så skulle det vara så underbart att träna kondtion och mage imorgon och sedan basta och duscha på gymmet. Dra på sig snygga mysdressen och köpa fruktsallad på Tesco och sedan åka hem och kika på en bra film.

Men det här måste vara mitt störta problem i livet, att jag alltid måste tänka så himla mycket. Varför inte bara ta det som det kommer ? Jag menar vem orkar tänka på NU vad jag ska packa ner i väskan när jag åker hem om EN månad? Sluttänkt.sängen.nu !!!

Förresten så vann Linköping mot Brynäs idag. Usch Frida snälla mobbas inte imorgon!!! Sen ringe River Island oxå, vill att jag kommer på intervju på måndag! Bara att hoppas på att mamman är hemma så jag kan vara ledig och gå på den! Bättre med River Island än inget.


Träning

Då har jag kommit hem ifrån Body Combaten, skitbra pass! Dock för trångt och inte bra musik! Men fördelerna väger upp!

Jag ska sova nu då det inte blir någon sovmorgon imorgon... punkt punkt punkt

 ♥


Laddat om.

Var bra less där under och innan middagen då Talulla bara skrek och grinade. Nu har jag då pratat med mamma och återfunnit energin så nu ska jag på med träningskläder och dra till gymmet!

Ska även bli mys att träffa Frida !
Nästan så mysigt som det var denna soliga dag.. Vi ska ju trots allt på Combat...

image17


Lyxigt!

Pappan tog direkt med sig Talulla till parken, skönt för mig. Nu håller jag dock på att hungrar ihjäl så  jag ska börja steka laxen så vi kan äta när dom är back. Tänker vara lite onyttig och äta salladen trots feta och potatis.

Klockan 7 pm är det Body Combat som gäller. Första gången så jag håller tummarna att det är kul .

Nu ska jag tillbaka där jag hör hemma, vid AGA´n (stor spis av lyxigt för er som inte vet vad det är)!


Storhandlingen är avklarad

Så nu är jag hemma igen. Alla påsar står inne på bordet. Hörde just något rasa, hoppas det inte var äggen eller nått annat kul. Hamnade även på Dobbies, måste säga att det är världens bästa affär som inte säljer kläder. Här har dom allt ifrån julgranar och mat till fiskar och växter. Hur mysigt som helst! Finns alla sorters presenter till allt och alla. Jag fick faktiskt med mig tre saker därifrån som ska vara i julklapp till mamma och farmor! Små roliga saker! Sen var det ända jag handlade mat och vitaminer till Talulla. Jag älskar mathandlingen, är glad att det är jag som sköter den.

Näe nu ska jag göra iordning min och Julia K´s special sallad och förbereda här för snart kommer far och dotter hem. Hoppas dom är hungriga så vi kan äta så fort det bara går! Så jag kan sluta tidigt och så jag kan prata med mamma o pappa innan träningen ikväll!


Tjejkväll?

Gud va jag längtar efter en riktigt tjejkväll! Förfest med bra musik, smink, kläder, drinkar, sexprat och allt annat som hör till! När jag kommer hem blir det en hel del sånna!


Sånna här härliga tjejer vill jag ha med

image14


image15

image16

image12



image13

Och den här låten vill jag dansa till




Snart så blir det mys. Men jag och Frida får göra det bästa till att få ihop en tjejkväll så länge !


Mätt, mättad?

Nu har jag städat och haft mig! Tom gjort mig själv färdig! Dock är mitt hår så mättat så en mössa fixar det. Tur att jag har en klipp tid hos älskade Marina Studio 8 tills dagen efter jag kommer hem. Funderar på att lura ner mammsen på stan så hon får köpa färg oxå. Kan jag färga det innan!  Ska slänga ihop lite lunch innan jag drar mig. Asda, Ikea och Tesco står på schemat. Hinner nog med lite annat oxå om jag känner mig själv rätt!




Trött

Men gud så trött jag är. Orkar lixom inte resa mig upp och börja med allt som ska göras..


Thursday

Jag har vaknat och gjort allt som ska göras en torsdag morgon förutom att städa undan. Idag ska jag ha en skön dag men ikea och mathandling. Sen slipper jag hämta Talulla ifrån skolan då pappan är hemma i eftermiddag, lyx! tänkte att jag ska laga god mat till middag!


Man blir så glad

Sitter och äter lite yoghurt med hallon + en clementin + hårdmacka med gurka. Just detta har varit min frukost och mitt kvällsmål senaste tre veckorna. Medans räkor, kycklig eller fisk med sallad har varit min lunch och min middag. Så rolig är min fantasi! Men jag älskar det! Ni ska se skillnad innan jag ger mig!!

Jag blir så glad dom dagarna familjen är så här underbara. Visserligen är dom det till 99,99 % så jag är ju glad mest hela tiden!

Natti!


Jag känner inte mina ben

Jag har varit på gymmet. Passet var en halvtimme långt då den vanliga ledaren var sjuk. Jag stappla ut därifrån och sprang 10 min innan jag drog mig ner till bilen och hem. Jag är helt slut. Kaputt, körd, död och riktigt trött!


Squire

Jag har precis varit hos hästen.
Utan att komma hem med ett till hovavtryck på skinkan.


Mamma och pappa

Jag förstår egentligen inte hur jag kan utsätta mig själv att bo såhär långt ifrån mina föräldrar. Hur jag ens kan tänka tanken att här vill jag stanna för evigt. Jag saknar dom så det gör ont inom mig.


Värt en tanke

Varför bryr jag mig. Varför vart jag lite nere ? Livet är mer värt än att hänga med dom dära!


Att åka hem kommer bli känslosamt..


Engelska

Kom just att tänka på hur normalt det känns att prata engelska. Det bara flyger ur munnen och ibland lär jag stanna upp och tänka att jag måste lugna ner mig. Men jag älskar språket!! Älskar älskar älskar!

Tänkte att en bild på huset vore kul. (?)'

Baksidan

image9


Framsidan

image10

Och här kommer en bild på tigern vi åkte förbi med bilen för nån vecka sen...

image11


En dag kvar

Det är redan onsdag vilket betyder torsdag imorgon som betyder snart fredag! Fredagar betyder att jag knappt jobbar! Ska bli så skönt, förutom att nya fredags grejen ska bli att jag skjutsar pappan till stationen klockan halv sju. Iof så har jag bil hela dagen vilket är väldigt skönt! Plus att jag kan gå tillbaka o sova en sväng.

Idag är det iaf soligt och fint och jag tänkte plocka och städa lite och sen ta mig en tur på hästen. Hoppas jag hinner till passet ikväll. Och så hoppas jag att jag ska vara barnvakt imorgon istället!


Alldeless för mycket!

Råkade trycka i mig en godispåse idag! Dumt gjort när dagen gått så bra!

Har iof bloggat dåligt men lite blog betyder mycket annat. Vilket är bäst?
Nu ska jag sooova!


Underbara dagar

Jag älskar verkligen när man har dagar som denna. Jag är full av energi och lycka och jag har varit busy hela dagen!

Gick bra med att lämna ut mitt CV. River Island ringde upp fyra timmar senare och frågade om jag kunde komma på intervju imorgon men jag jobbar så jag lära tacka nej men dom skulle ringa snart igen. Får jag jobbet skulle jag bli glad samtidigt som jag helst vill jobba någon annanstans då Frida oxå jobbar där. Dock så jobbar hon veckor och jag kan bara jobba helger. Men en av anledningarna till att jag vill jobba extra är ju att jag vill möta en massa nya människor! Vi får se vad som händer. Glad skulle jag bli för vilket jobb som helst men Boros känns oxå kul.


Fit for jobbsök

Nuså är frukosten i magen och jag är påklädd. Mitt cv är utskrivet och ska ner i väskan och träningskläder är packade. Så nu ska jag ut på jobbsök, lite julklappskik och så ska jag träna!

See u


20 November

Tiden bara flyger iväg, "it flies when u have fun"! Om en månad idag åker jag hem över julen. Hem på besök! Ska bli riktigt mysigt faktiskt. Det är bara fyra helger dit och tre hela jobbveckor. Det är alltså väldigt snart. Men bara på ett sätt för på ett annat sätt har jag varit här i två månader och tre veckor (?) och det känns ju som att jag varit här i hundra år.  Och tänk att Frida bara varit här halva min tid. Känner ju som jag varit med henne hela livet.

Men iaf 1 månad till jag sitter på tåger in till London, tar tuben ut till Heathrow, Brittish Airways till Arlanda, godisshopping och ett glas vin i väntan på tåget till Gävle och där står mamma o pappa och väntar. Myyys!


Se där ja!

Klockan halv sju då jävlar var jag uppe, skapligt pigg faktiskt!  Tycker faktiskt att det är riktigt mysigt ute sådär tidigt! Men när jag kom hem vid sju la jag mig i sängen igen och sov till tio! Mycket skönt! Är dock segare nu än klockan sju men det är det värt!

Har drömt riktigt knepiga Cheers drömmar inatt. Drömde alltid sådana drömmar när jag jobbade där och kom hem allt för sent. Saknar saknar och saknar. Förresten kan man sakna ett jobb så mycket som jag saknar mitt älskade Cheers? Näe...

Nu ska jag trycka i mig frukost och sen ser jag framemot en härlig dag!


Ge mig min familj, NU!

Det jag hatar med att vara en i familjen är att du ändå aldrig blir en i familjen. Även om det känns som att jag är Talullas syster och att jag verkligen bor här så blir det ändå konstigt. Det är ju nästan aldrig någon som tänker att ne på onsdag kan jag inte jobba över för då vill Sofie på passet eftersom det är ända dagen i veckan det passar osv osv. Det gör mig fucking jävla jätte förbannad! Och ledsen så klart! Som t ex imorgon så hade jag sett framemot att träna osv osv med tanke på att jag jobbar 1 timme på morgonen och 1 timme på kvällen! Men nej då ska mamman till sjukhuset och ha bilen hela dagen! Vilket betyder att jag inte kommer någonstans imorgon vilket betyder att jag blir på dåligt humör och jävligt fet! Och vi har tre bilar så kan inte bara pappan ta den bilen bara han kan köra till stationen imorgon så är det löst? Eller en taxi kanske? Nej utan vill jag ha bil så lär jag gå upp klockan halv sju och skjutsa honom och sedan hämta han på kvällen! Och sen lär jag upp halv nio igen för att göra iordning lunchlåda till Talulla vilket innebär att man fyller på en vattenflaska, brer en macka och lägger lite andra saker i en ryggsäck! Visst jag är glad att jag kan sova 45 minuter längre och bara behöver göra detta men ändå! Är jag shysst kan dom oxå vara det! För jag tänker inte för några pengar i världen ta hand om henne när mamman är hemma för hon är HEMSK då. Tänk att världens sötaste unge kan bli världens hemskaste när dennas mamma är i närheten och jag jobbar! Usch nu vill jag bara grina! Även fast jag tycker ju att dom är helt underbara och jag aldrig kommer att lämna dom! Detta är ju iof det ända negativa men för mig blir det att jag känner mig ensam. Att ingen bryr sig om min åsikt eller hur jag känner!  Jaja sluttjatat!

Middagen var iaf jätte trevlig idag! Mys mys. Nu är jag hemma igen och om några timmar ska jag upp igen. Suck. Hoppas iaf att jag kan sova nån timme på dagen så jag är pigg till kvällen!

Och så vill jag som sagt att Fridas föräldrar åker hem snart så jag får henne för mig själv!


Mys!

Nu ska jag iväg på middag! Trevligt! Och jag vill frossa i skiiiit!
(Alltså inte bajs utan skit som i mat som är ohälsosam!)



Nästan helt klar

Är klar med allt förutom lite i köket som jag kan göra när Talulla äter middag. Provade kjolen och vart dock besviken. Satt inge bra alls fast den var så himla snygg! Så nu står jag här utan kjol! Jag som tom hade tänkt ut en outfit att ha när jag går ut i helgen!

Nu ska jag hämta min baby och sen på ballett med henne!!

Förresten måste jag säga att några veckors Body Balance har gjort underverk! Jag trodde jag var ovigast av alla tills killen som hade passet idag vart riktgit impad av min vighet, yes!


Jag klarar det

Jag kommer helt klart att hinna med dagens planer. Städningen är nästan helt klart och jag sitter nu här och käkar lunch. Bodybalance ledaren var sjuk så istället blev det en bladning mellan strechning och pilates.. Riktigt kul faktiskt! Hann även göra ett byte av min kjol till en annan. Den ska på snyggt och fint ikväll! Hann oxå köpa nytt schampoo och balsam. Nytt märke oxå, förlåt Redken men efter  år med troget använande så har jag nu bytt bort er. Men så fort dom här flaskorna är slut är det ni som gäller igen!


Jag vaknade, död

Trodde jag skulle va pigg åtta imorse men icke!

Har iaf hunnit skicka iväg tjejen till skolan, dammsugit, diskat, tvättat, städat undan i köket osv! Nu är klockan tio och passet börjar om 30 min. Först hänga tvätten!


Sådär ja

Nu har jag sökt mitt första jobb, någonsin? Eller? Det är iaf mitt första cv någonsin. Har sökt jobb förr men inte såhär och inte i England! Nu - Sooova !

Jag älskar att gå och lägga mig när jag känner att jag fått nått gjort!

Frida - Vad vore detta land utan dig? I like!


Nu är det gjort

Nu är det klart och det är så grymt bra! Om du inte älskar mig kommer dom iaf att älska mitt cv! På tisdag ska jag ta mig ner på centret och söka jobb som bara den!

Det har snöat här nu ikväll! Helt jätte fantastiskt även om snön inte stannade länge! Pappan i familjen var impad, snö redan i november, thats the first time ever! Imorgon har jag en underbar dag framför mig med städning (jag gillar faktiskt måndagsstädningen) body balance, ballet och middag med Fridas familj på kvällen. Ska bli så himla trevligt! Tycker dom är så söta! Så när jag vaknar är det bara att köra igång så jag hinner med allt. Lär ju även storhandla. Mys dag + att jag hoppas på sunshine!


Paus

En snabbpaus i mitt cv skrivande då mamman lägger Talulla.

En lista till kommer nu då jag älskar listor..


1. Vad heter du? Sofie

2. vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Jag har ett fint namn redan! Skulle däremot vilja stava det Sophie.
3. vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Ingen aning..
4. vilket stjärntecken är du? Stenbock
5. vilken årgång är du? 87a
6. vart bor du? Milton Keynes, England
7. bott utomlands? Ja, Usa och England nu.
8. flyttat antal gånger? 2 om man räknar utomlands.
9. vart skulle du vilja bo? England, Sverige eller nått varmt land.
10. yrkesval? Den som lever får se.


1. hur lång är du? 1.78cm
2. hur mycket väger du? Vill jag inte erkänna
3. hårfärg och frisyr? Brunt lockigt långt hår, jo ni det har blivit långt!
4. ögonfärg? Bruna, eller brungröna kanske?
5. mest nöjd med? Min hemlighet
6. minst nöjd med? Skulle jag aldrig berätta för då  tänker ni på det.
7. skostorlek? 40-41
8. glasögon? Linsbärare förutom sena kvällar framför teven.
9. har du några piercingar/tatueringar? Räknas hål i öronen?


1. filmer? Oj för många för att skriva,
2. låtar? Apoligize med Timbaland och Om du lämnade mig nu med Lars Winnerbäck och Miss Li.
3. årstider? Alla på olika sätt! Och jag älskar vintern!
4. mat/dryck? Fisk och kyckling. Drinkar och vin!
5. djur? Hästar, hundar.. Usch den har jag svarat på förr!
6. färg? Svart och rött
7. parfym? Chanel, coco
 8. tv-program? Sex and The City, One three hill.
9. sysselsättning? Au Pair..



1. vad använder du just nu för jacka? Min "kappa" ifrån Oozu och min skinjacka
2. vad använder du just nu för skor? Stövlar och pumps!
3. favoritfärg på kläder? Svart, grått, lila och rosa.
4. favoritmaterial på kläder? Bomull
5. vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Min dunjacka ifrån Sverige, ny mysdress och nya skor!
6. favoritaffärer? River Island, HM, Mango, Zara, Bank o alla andra!
7. för ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? Beror på inkomst
8. favoritmärke(n)? French Connection mm
9. vad har du för byxstorlek? Who knows?
10. vad har du för tröjstorlek? Olika från model till model


1. vad heter din morfar? Ingen som bryr sig, inte ens jag!
2. var har du i din:
¤ jackficka just nu? Tuggumi och nycklar
¤ väska just nu? Använder inte väska för tillfället
3. vad är du beroende av? Inget du kan inta. Om du inte intar familj och vännet
4. vilket land kommer du i från? Sverige men är även halvtysk
5. vilken sorts lypsyl använder du? Nått engelskt märke
6. vad tror du på? Vad mamma säger??
7. vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? Ingen, för alltid. Men är dock med i svenska kyrkan. Tror jag?
8. vad köpte du senast? En hög kjol ifårn HM.
9. har du nåt husdjur? I Sverige har mamma o pappa en hund här har vi en katt.
10. vad bor du i? Slott?

Gud va jag inte tycker om mig själv för att jag tycker om dessa listor. Är ju egentligen tråkiga. Detta var den sista på mycket mycket länge! Nu tillbaka vid mitt cv!!


 


Såhär snygg

Skulle jag inte tacka nej till att vara

image8

Ge mig måndag!

Jag är trött och klockan är bara sex. Ändå har jag jätte mycket att göra innan sängdags. Ska prata med Familjen hemma men dom verkar inte vara hemma för dom ringer aldrig? Ska även skriva klart mitt cv men det kan jag heller inte göra eftersom vi har främmande och mamman ska hjälpa mig. Jag fryser och jag är godissugen. Tänkte ja men jag åker väl till the garage då men har dom nått jag är sugen på? Nej jag vill ha svenskt godis, NU!!


Dåligt

Går inge vidare bra med nytigheten idag! Går iof aldrig bra när man inte har något att göra för då äter man ju istället, smart va? Äsch det är ju ändå söndag och jag har ju ändå tränat!


Vi skippar det iår!

Jag tycker vi borde hoppa över julen iår, jag har helt enkelt inte råd! Jag vet att man inte "behöver" köpa en massa julklappar men om man nu har jul så lär man! Och speciellt när man är englandsbo som åker hem och hälsar på. Min födelsedag däremot blir jag galen om någon skippar! Härlig och mysig dag och fartfylld kväll står på önskelistan.

?

Skönsång

Fick höra lite opera av Talulla till frukost samtidigt som radion står på högsta. Tänk er P4 eller vad det är hemma fast på engelska med bríttisk accent! Ge mig svenska rix fm!

Eller varför inte den här låten


/>

Förresten är det dags att dra sig. Och sätta på värmen, måste snart skriva med fingervantar..



Klarar jag det?

Nu är man vaken. Sovit sen elva igår. Men jag är fortfarande trött, övertrött? Ska trycka i mig lite vatten innan frukosten sen ska jag träna. Det ska vara en bra dag idag! Har faktiskt en del att göra då mitt cv ska vara klart imorgon hoppas jag på. Lunchgäster har vi idag oxå så jag tänkte nog äta med dom men hålla mig borta ifrån vin och efterrätt!


Näe.

Drack väldigt snabbt upp en mugg glögg och nu ska jag röja upp på rummet. Måste nog det så jag kan lägga mig på sängen o kika på någon film. Mitt sällskap blir ett glas rött, pepparkakor, singoalla + mjölkchoklad! 10,30 imorgon är det Body 1st som gäller! imorgon startar min jakt på kalorier. Alltså jag skjuter dom skulle man kunna säga. Ju färre desto bättre! Men först lär man trycka i sig så man har ett lager till en vecka!


Ikea

Blev en skön dag ändå. Köpte massa gott på Ikea! Sen vart det fika med Fridas family. Och shopping såklart. Svart hög kjol - i love! Och fan va jag har tryckt i mig mat och skit idag. Nu ska jag dricka vin och glögg o prata med familjen.


Ge mig







  • Kärlek
  • Snö och mysig vinter
  • En vecka i värmen
  • Pengar
  • Mina vänner och min familj

Kommer nog inte få nått av det på ett bra tag. Lite nere idag tror jag. Fast ändå så glad. Jag trivs, jag älskar mitt England life.

Bilden här nere är ifrån studentbalen i våras. Och jag älskar den.


image7







Skjut mig

Jag gjorde nog bort mig igår men vem fan bryr sig! Inte jag iaf, orkar verkligen inte bry mig om sånt längre. Iof var det ett dumt sverige samtal där ingen svarade men jag skäms inte, ne för dom kommer ändå förlora ieftermiddag. Sånt stör inte. Nejdå. Ingen kan ju skryta om att Brynas har många segrar. Oj känns som jag är arg när jag skriver. Men det är jag inte.

Har ätit Leva bröd med cream cheese, salami och avakado på och till det läste jag vecko revyn. Tackar Fridas super söta familj för det. Dock har dock gett mig lite hemlängtan med det förlåter jag dom för. Mamma , pappa, bror, någon med pengar ge mig en slant så jag kan shoppa! Det är det ända som hjälper mig depp och hemlängtan! Eller jag har ju inte hemlängtan egentligen men jo. Har jag ingen avlägsen släkting som har ett arv till mig? Jag har ju iof mor föräldrar som bara finns för att, KAN NI FÖRSVINNA? Usch jag är nog lite arg ändå. Pissed. Vore lite härligt att va o shoppa med mamma o pappa idag, för jag vet att dom är och gör just det. Undra om jag ska vara stygg och gå in o föra över och trixa ifrån sparkontot? Hmm.



Ta det med en nypa salt hörni

Helt slut

Nu sitter jag på golvet hemma hos Frida och är helt slut efter en dag i London! Plus att jag och Frida fick för oss att vi skulle gå ut. Så vi har fått oss en fredagsfylla + att vi har dansat. Nu har vi precis käkat Mc Donalds och ska väl sova snart. Fridas päron kommer imorgon och jag är inte alls avis!!! Jag vet iaf att träningsvecka + lite sömn + alkhol = att man blir trött.


London idag

Sitter här och äter frukost! Har inte sovit så himla bra med det var mysigt med en T i sängen , hon är allt för söt! Vågar inte ens tänka på att en dag ska jag faktiskt åka hem.. Lämna henne. För mig är det ofattbart. Forever som hon brukar säga...

Ska iaf in till London idag och träffa Chalene, Åsa och Sofie Brun ;) Ska bli grymt trevligt med lite gävlechicks! Och vädret är helt underbart, kallt och soligt! Riktigt mysigt! Så nu är det dags att skynda sig

Först

Tio första:

Första bästa kompis:
Min kusin Elin lär det bli
Första bil: Min gröna Skoda
Första kärlek: Erik
Första husdjur: Men va svårt. Oranga katten när jag var bebis? Tessan oxå förresten.
Första semester: Tyskland? Eller America? Gud jag är för gammal för att minnas!
Första jobb: Call Up, fyyyy
Första köpta skiva: Spice girls, Eller absolut music kanske det var
Första riktiga kyss: Andreas, elle?
Första piercing: Öronen om det räknas
Första konsert: Minns inte



Nio sista:

Sista alkoholdrycken: Smirnoffen i lördags!
Sista bilfärd: Hem igårj
Sista filmen du såg: Freaky Friday
Sista bubbelbadet: Bad utan bubbel förra veckan
Sista spelade cd: Mysskivan
Sista gången du grät: I lördags natt. opps
Sista måltiden: Frukosten jag käkar nu

Åtta har du nånsin:
Dejtat en av dina bästa kompisar?
Ja/Nej
Blivit arresterad? Nej, men polisen har fanimig tagit mina cider i nian, dom glömde dunken!!
Blivit kär vid första ögonkastet? Njae
Varit på tv? Ja på nyheterna
Fått ditt hjärta krossat? Nja
Sagt att du älskar någon utan att mena det? Nej
Haft ett one night stand? Ja
Busringt till nån? Skulle jag aldrig göra


image6


Spöken?

När vi var på bonfire för några veckor sedan sa några i grannskapet "spökar det?". Dom pratar såklart om huset jag bor i. Det är verkligen ett stort hus. Men inge sådär jätte jätte stort. Men iaf så är vissa delar ca 800 år gammalt.. Och det är nog inte en människa som har dött i källaren. Jag som är riktigt mörkrädd och tycker det är läskigt att vara ensam hemma i Björke tycker inte ens att det är läskigt. Kanske för att jag inte tänkt på det så mycket. Men min älskade T vaknade iaf och var rädd. Är nog mer det att mamma inte är hemma, men jag är glad för nu sussar hon i min säng. Ska bli mysigt, förutom att denna lilla sexåring ligger men armarna utrsträckta och bara njuter av att ligga i min King Size säng. Så det finns nästan ingen plats kvar alls. Tur att det är helttäckningsmatta ifall hon ramlar ut. Host host.

Kvällen har spenderats med mamma samtal, mini spa, matlagning och kvällsysslor för min lilla tjej. Sitter och funderar på helgen och jag är grymt sugen på utgång imorgon. Ska iof träffa tre härliga Gävle tjejer på lördag så jag kanske kan hålla mig. Måste bara ordna allt!

Näe nu ska jag krypa ner och kolla på sex and the city!

Jag älskar livet.

Gud så underbart allt känns idag! Solen skiner och jag är pigg och glad! Körde kondtion + armar + mage på gymmet. Skönt! Och jo litet träningsvärk har jag i rumpan sen gårdagen, kände det i trappan upp till gymmet. Frida och jag tog en smoothie på centret oxå, mumma. Är så avis men så glad för hennes skull då hon fick jobbet på favvo affären River Island. Nu är jag nästa som ska ut med alla ansökningarna. Sitter med min lunch bestånde av salsa, bulgur och keso (allt blandat till en gegga) och ska nu dammsuga hela huset. Efter det dusch och hämta T för att åka med henne till hennes musikklass. Är barnvakt ikväll vilket är skönt. Inget hurry up tjat till henne hela eftermiddagen. + att jag älskar att ha huset för mig själv kvällstid!  Och mamma ska ringa ikväll, det längtar jag efter.


Torsdagsmorgon

Gud jag har sovit riktigt bra inatt. Hela veckan faktiskt.. Har sen två månader tillbaka drömt mycket och inte sovit ordentligt. Dom som känner mig vet ju att jag är expert på att prata i sängen Har dock hållt mig i shack när jag sovit hos någon av det andra könet ända tills för nån månad sen..  Sov hos den gamla vanliga när jag vaknar av att jag försöker ruska liv i honom samtidigt som jag pratar om tvättmaskinen och om att han inte tycker om mig. Eller pratar, skäller. Tur hade jag att han inte vaknade så lite fint smög jag ner i famnen igen. Lära ju iof berätta det på morgonen men karln har ju ingen humor så han fattade typ inget. Som vanligt alltså.

Men nu är morgonsysslorna gjorde och frukosten ligger i magen. Har dock ingen träningsvärk - Jippie! Så idag blir det konditon och stryka på gymmet. Ska möta Frida där om exakt 30 min. Känner mig fit for fight! Yeah! Förrsten så hoppas jag Frida är lika fit for fight som jag är, jag menar på bilden är hon ju allt annat än just det! Men så blir det när djn ropar vart är dom svenska tjejerna och jag och Frida rockar loss och dricker för många flaskor vin.  Haha va skit jag kommer få när Frida ser det här.. Ooops.



 image5





P.s Bli inte kära i han till vänster.. Hans blick bara är sådär fantastisk men när du pratar med han får han inte ut ett jota! Däremot karln i mitten, mmm...

Damn!

Usch och aj va hårt passet var! Min nya favorit som dessutom passar skit bra ihop med Body Balance på måndagar och Yogan på fredagar. Dock lära jag åka i 90 MPH (skriver i miles så inte mamma kan räkna ut så snabbt hur snabbt det egentligen gick) för att hinna.. Kanske blir bättre nästa vecka!

Dejten idag var iaf bra, gav den nyss 9/10 till mamman! + att han ser bra ut! Så fortsättning följer!

Nu har jag just tryckt i mig en mandarin, en hårdmacka med gurka på, naturell yoghurt med hallon och ett äpple! Så nu är det dags att krypa ner i sängen och kolla på Sex and The City. Imorgon står träning, städning och kvällsbarnvakt på schemat.. Plus det vanliga såklart. Au pair yrket är verkligen hårt, INTE! Får se hur länge jag "står ut", måste få ta i mer när jag jobbar! Fast det löser sig ju alldeless utmärkt om man planerar in mer om dagarna och dom lediga kvällarna!




image2

image3

Måste bara berätta om när jag och Frida var ute för några veckor sen.. När vi skrattandes går över vägen för att gå till en annan krog möter vi ett gäng med killar. Vi båda trodde vi var i himmeriket då dom inte var snygga utan hur snygga som helst, allihopa! Vi tackade dock nej till att följa med dom vidare ( damn så trogen jag är till T, elle?). Iaf frågade en av killarna efter mitt nummer och fick det. Fick snabbt ett sms där han fråga om vi kunde ta en drink någon dag. Skrev så klart ja tillbaka och la sedan in han som Snygg i telefonboken, lite nöjd sådär. Träffar sedan honom för en drink och han är ganska tråkig.. Men vi har smsat lite till ofrån ändå, vadå Frida tycker ju han har snygga kompisar? Iaf så vet jag ju fortfarande inte vad han heter.. Sen finns det en annan kille som har smsat till mig som ligger inne på B på min telefon.  Och nu kommer jag dit jag ska komma:

Sen idag hade jag fått ett sms till mitt nya kort men med mitt gamla nummer. Vet dock inte vem smset är ifrån då jag inte har en ända kontakt kvar.. Så lite fint frågar jag vem det är och får tillbaka "Hey! Its Barry!" Nu är min stora fråga, vem fan är Barry? Är det B som jag inte hört något ifrån på veckor eller är det Snygg? Haha kan inte låta bli att skratta åt det. Typiskt mig att inte veta namnet på en kille man tom har träffat. Frågan är jag om vet mina kompisars namn? Jag menar jag och namn går verkligen inte ihop..  Så jag får väl lirka iväg några smarta sms för att få reda på vem denna Barry egentligen är!

image4

Såhär

söt och cool är hon!!


image1

Leg, bums and tums..

Nu är jag back home och har precis ätit middag med älskade Talulla. Ska städa undan lite och byta om till träningskläder och sen ska jag köra allt jag kan för att hinna till passet! Jag vill vakna imorgon med träningsvärk i mage, armar och ben!

Kommer mer om min lunchdejt efter träningen, nu måste jag byta om och busa med älsklingen!!


Sådär ja

Nu sitter jag här färdig! Ska kila ut till bilen snart och bege mig.

Dagens outfit fick bli (dock ingen bild, kan komma)

  • Svart klänning - Primark
  • Svart kofta - H&M
  • Sjal - Mamman gamla
  • Lila "mönstrade" Tights - Calvin Klein
  • Svart stövlar - DonnaKaran
  • Svar Skinnjacka - Red Label


Såå nu drar jag! Hoppas på en träff med Frida oxå! Sen ikväll ska jag göra allt för att hinna med 18,45 passet på gymmet!!



Snart så

Nagellacket har torkat och om två timmar är lunchen.. Är dock glad att det bara är en lunch, sånna går väl på en timme va? Jag ska iaf åka om en timme så jag slipper få panik över att jag inte hittar parkering osv!

Efter helgens uppdåd med stulen mob osv har jag nu köpt en ny mobil (tack mamma) och så har jag fått hem kortet! Nu ska jag bara få lön så jag kan fylla på kortet. Yeah!

Ett annat plus med att jag ordnat allt är att jag snart kan lämna ut mitt cv för att hitta nått extra jobb! hade velat lämna ut det idag men det får vänta! Ska sätta mig och skriva ett på svenska också. Kan verkligen vara bra att ha ett färdigt som man bara kan ändra. Dock inte det lättaste! Nu ska jag göra mig iordning.. Vad ska man ha på sig??


Ny blogg..

Jadå börjar jag med en ärlig blogg. Alltså min gamla blogg var oxå ärlig men det var inte många som visste att jag ens skrev i den. Ännu mindre att det var min blogg.

Jag är nu inne på min 11e vecka i England, and I love it! Känner verkligen att jag ser framemot att åka hem och hälsa på! Verkligen hälsa på. Ska bli gudomligt skönt att ligga i soffan och äta julgodis med familjen och träffa vännerna. Igår tänkte jag på hur mycket jag längtar efter att sätta mig i Julia K´s soffa och dricka glögg och prata om livet. Hur mycket jag längtar efter en Java + Interpool + myskväll + fylla med Elin G. Och att träffa Julia A och bara skratta tills jag kissar på mig eller varför inte umgås med Elin B-D hemma hos Mamma och Pappa. Skulle heller inte vara helt för att tillbringa en natt hemma hos the man.. Bara det att se mina föräldrar kommer bli underbart även om jag mest längtar efter att dom kommer hit så jag får visa dom allt. Men Felix vill jag ge världens kram och få en riktigt blöt puss tillbaka!

Men gud va jobbigt det här blev nu då. Borde inte börjat att säga vissa kompisar jag saknar för självklart saknar jag dom alla! Men om jag ska vara helt ärlig så saknar jag jobbet på Cheers mest av allt. Kanske för att jag vet att det inte alltid finns där?

Ja nu har jag ätit frukost så naglarna ska målas innan min lunchdejt med Mr J. Ska bli spännande och se.. Är dock väldigt väldigt nervös, elle?



Finaste låten just nu...

http://www.youtube.com/watch?v=fm0T7_SGee4

RSS 2.0