Dåliga sidor

Det är stökigt, ligger allt möjligt ÖVERALLT, det är kallt, dom är knäppa i huvudet, dom bryr sig bara om sig själva, utseende och pengar, dom tar inte hand om sin katt, dom tar inte hand om sitt barn och jag är så jävla trötta på dom att jag skulle kunna SPY!

Dom har jäckligt många bra sidor oxå men just nu tar mycket annat överhand.

Ska stå ut ett tag.

Älskade fredagar

Så nu är det fredag (två veckor kvar, underbar). Vaknade vid ett inatt o läste medd att jag skulle skjutsa pappan vid kvar i sex imorse. Vart på skitdåligt humör och vela slå sönder närmaste ting. Ett slag i väggen och jag insåg att det gjorde för ont med flera och efter ett tag somnade jag. Vakna dock upp på bra humör sen och nu är jag hemma och har hunnit kika på SATC. Ska skicka iväg T till skolan innan jag åker och tränar. Femte och sista passet för denna vecka, kommer kännas riktigt bra när jag är klar. Sen står klippning och shopping på schemat innan jag och Ina ska ha myskväll ikväll. Fick in lön ifrån IKEA idag oxå, mycket bättre än jag trodde och jag ska bara köpa vad jag vill för pengarna. Det kan gå hur som helst.



Nya vanor

Dom kommer komma, jag lovar!

Det ända jag har att skriva idag är att min Pappa är världens underbaraste och goaste.

Ina

Måste passa på att ge en eloge till Ina.
Tycker du är grymt stark som har klarat dig så länge och jag lovar , resultatet kommer komma.
Känns väldigt väldigt jobbigt att jag ska lämna dig när vi precis lärt känna varandra men det är äkta vänskap så jag vet att den kommer vara. Vi har ändå några trevliga helger kvar, och ingen tar MK som du och jag!

Party like  a rockstar.



Dag 9

Har känts riktigt tungt med hälsosamma livet men jag har gått ner iaf, hur mycket är en suprice! Idag kände jag dock att jag bara vela äta hela tiden så ikväll har jag ätit o haft mig med Linda. Fick bli min ätardag den här veckan. Nu är det nya tag. Känner att jag mår mycket bättre igen efter lite godis o bröd i magen !

Tänkte slänga in en bild ifrån helgen!

image37

Tyckte vi båda såg så himla glada o härliga ut, exakt som vi alltid är, och jag älskar varje dag jag kan umgås med dej stumpan!!

Nu är det svenska tidningar som Linda tog med ifrån Sverige och sömn som gäller.


Har jag gjort rätt beslut?

Jag känner verkligen att jag inte vill vara här, men vill jag vara hemma?
Jag ska vara mitt nya jag där hemma så går nog allt jätte bra.

Men allt är bestämt nu. Det känns skönt. Nu ska jag njuta av sista tiden..

Ingen ska få förstöra mitt liv.

I allt det här jobbiga är jag grymt glad att du finns Ina!

Dag 8

Nu är jag grymt stolt över mig själv och mina underbara vän. Vi är alltså inne på dag 8 vilket betyder att på 7 dagar har jag inte rört nått sött! Eller nu ljuger jag, två dextrosol och ett glas lingonberries. Tänk att det är ALLT! Känner mig redan mycket renare i kroppen och framförallt lättare.

Hade en jäckligt jobbig dag på jobbet igår. Har nog aldrig känt mig så sliten som jag gjorde där på förmiddagen och halva eftermiddagen. Vid fyra blev jag människa igen och då flög dagen iväg. Avslutades med jordgubbar och vindruvor i sängen. Nu ska jag iväg till jobbet igen, betydligt piggare idag! Ikväll blir det träning...

Datum är bestämt. Eller? Nu kommer bara min ångest med biljetter och hela den grejen. Suprice or not? Morgon or kväll? Taxi, bil eller tåg? Que?

Gårdagens bästa: Mina föräldrar
Gårdagens sämsta: Min bakfylla

Fredagens bästa: Ina som alltid verkar finnas där :) o Tom!
Fredagens sämta: Att jag inte klara mer än så


Jag, Ina & två flaskor vin

Vart en jäckla kväll igår. Det är lixom allt jag behövar säga, det är lixom the final little thing or something like that.. Jag tror att det ända jag och Ina gjorde igår var att vi prata en välda massa. Klockan tolv fick vi iaf skjuts hem av en lastbilschaffis, och jag har aldrig känt mig så hemma ;)

Måste iaf säga att kvällen var grym trots allt och idag har jag ångest så det står härliga till. Skulle kunna ge vad som helst för att flyga hem och inta liggande position i husvagnen med mor&far och äta svenskt godis och dricka mjölk. Men om nån timme ska jag inta jobbposition och göra mitt bästa för att vara trevlig till klockan 20,30 ikväll, BLÄÄÄ! Och jag är sugen på att äta nått fett man jag kan inte, vill inte. Det bästa jag ska äta idag är helt klar middagen ikväll, jummi. Nu jävlar ska jag kurera.

DÖD...


Ina Gästbloggar..

Tack Tack för att jag far invika med några små ord!

Ina och Sofie+Tva flaskor vin= en utekväll DU inte vill missa..
Att göra sig iordning kan vi fråga min bror om...Han anser att alla tjejer tar timmar på sig, men då har han inte vart med mig och sofie.
Måste säga att det underbara är att bara sminka sig, klä sig och sen bara sitta och dricka!
Nu börjar det närma sig utgång och jag känner bara att det kommer att bli en bra kväll!
Det är förresten jag som e den INA som går på diet med Sofie... Helt härligt! Så idag är det en "treat" att vi får dricka vitt vin!
 Det e helt underbart...Att bli lite full! Det är så skoj med Oceana...Måste referera till våran förra utgång...
Sofie: " do you want to see my ID?"
Vakten: " Yes please"
Sofie: "Yeah right, you're just gonna steal it!"
Sofie går in med rak rygg!
SOFIE är underbar bara så ni vet!!

Nu ska vi gå ut och Parta på svenskt vis..haha!!!

Tack för Ordet... // www.missbutterfly.blogg.se

En sån där härlig fredag

Har varit en skön dag med sovmorgon, shopping och träning. Kom just ut ur duschen och sitter här i morgonrocken. Ska röja undan lite här hemma innan jag lagar ihop lite middag och inväntar Ina. Vi ska dricka vin och sedan gå ut och dansa. Förhoppningsvis hänger oxå Linda på, kan det bli bättre? Tror inte det va. Köpte även mina underbara skor på Top Shop idag. 65 procent av lönen gick direkt till dom men dom är helt underbara. Hoppas bara dom är lika underbara efter några timmar on the floor.. T shirt från Diesel, klänning ifrån H&M och lotion från Clinique hängde oxå med hem.

Känner mig även enormt taggad på denna viktnedgång, kände mig väldigt smal i provhytten på H&M.. Vi är inne på dag 6 nu och det ända jag längtar efter är nästa mål mat och inte alls efter godis som jag trodde det skulle vara. Jag tror att både för mig och Ina kommer höjdpunkten på den här kvällen att vara inatt när vi kommer hem och ska äta frukt och ägg.

Och så måste jag säga att det känns enormt skönt, väldigt skönt. Som en börda som är borta ifrån mina axlar. IM HAPPY! Jäckligt skönt att ha Linda och Ina på sidan som stöttar och lyssnar, äkta vänskap varar förevigt.

Apropå det så saknar jag Erik väldigt mycket. Han vet jag att även om vi knappt pratat på 6 månader finns han alltid där. Så fort hans tjej är veck hoppas jag att våran vänskap kan bli normal igen.

Det här har sedan 5 år tillbaka varit våran sång och nu dunkas den på högsta i mina högtalare..





Torsdag



Gårdagens bästa:
Samtalet med mamma o pappa.
Gårdagens sämsta: Den bitande kylan som råder i England.

Dagens humör: Glad
Dagens mående: Mår väldigt bra
Dagens frisyr: Höga toffsen
Dagens måste: Äta hälsosamt..
Dagens smink: Min sminkfria dag
Dagens klädsel: Mjukisbyxor ifrån Adidas och Peak hoodie
Dagens planer: Städa, handla, umgås med Ina + barn, jobba och sola. Blir nog en mysig kvällspromenad oxå.
Dagens längtan: Sommaren, kompisar + familj o Sverige och till ett smalare jag.
Dagens fundering: När kommer jag komma hem? Måste jag ta hand om dig? Vi tar väl alla ansvar för oss själva? Måste man göra saker man inte vill göra att vara snäll? Gud det är många funderingar just nu...
Dagens beroende: Inte min grej, beach 2008 här kommer jag!
Dagens tråkigaste: Städningen..
Dagens tidning: Pop o Milton Keynes newspaper..
Dagens modell: Kate Moss, såklart. Och min snygga vän Ina!

Såååå

Jobbiga drömmar

Är less på mina sjuka drömmar där du alltid kommer med in i  bilden..  Önskar att jag kunde vara i drömmen för evigt eller aldrig drömma igen..

Är inne på dag 4 och det går riktigt bra förutom att jag inte är träningsugen men jag avverkar morgonträningen ändå! Har kommit på att mango är världens godaste frukt men det är inte ett dugg hälsosamt men det ska vara min nya treat.

Idag ska jag till centret och kika på nya solglasögon för detta år och hänga med Ina o henne söta barn. Sen ska jag förbi jobbet och skriva på papper och ikväll jobbar jag. Ska försöka att sanera mitt rum oxå, good luck!


Gårdagens bästa: Talulla och den mysiga ridturen.
Gårdagens sämta: Att jag lära tvinga mig själv att somna igår.





Tankar..

Jag hatar att min hjärna hela tiden går på högvarv med massa olika tankar. Varför ska man egentligen bry sig så mycket om vad folk man inte ens känner tycker, eller inte tycker? Många av mina tankar är så onödiga. Hälften av min tankeverksamhet går på när jag ska tvätta håret nästa gång.

Gårdagen var iaf grymt bra och den avslutades med att Ina o jag åt frukt och mätte oss! Har hunnit med gymmet på morgonen idag och ska nu byta om och ta en ridtur. Sen ska jag ha spa i badkaret innan jag hämtar Talulla och ikväll blir det bio.

Ska härma Inas blogg genom att skriva dagens bästa, och sämsta! Fast eftersom dagen knappt börjar kör jag gårdagens..
Sååå

Gårdagens bästa : Min styrka till viktnedgången och Ina såklart. Och Elin G för att hon är det bästa jag har.

Gårdagens sämsta:
Vad vågen egentligen stog på..

Nu ska jag ut på ridtur, CIAO!

Nu ska vi ge järnet!

Så var det måndag igen alltså. Helgen har varit riktigt bra och jag känner mig hyffsat utvilad!
Igår bestämde jag o Ina oss för att nu ska vi rasa i vikt! Här ska det vägas o mätas och tränas o ätas hälsosamt. Jag är riktigt taggad och har bestämt mig att jag ska klara fyra veckor som första mål. Känns bra att göra det med Ina då det är lättare när man har peppning och någon som heller inte äter onyttigt. Hon är oxå ett helt underbart stöd eftersom hon är ärlig.

Den här dagen började jag iaf med 45 min kondition + mage innan frukost!
Nu ska jag köra igång med städ + tvätt innan jag beger mig till Tesco för att fylla upp kylen men frukt o grönt.

Ciao!

Mornarna från helvetet

Jag hatar som sagt mornar, har nog gjort det så länge jag kan minnas.
Det är inte mornarna i sig jag hatar utan känslan när man vaknar innan 8,30-9,00. Man känner sig så himla ensam när man vaknar så tidigt. På sitt sätt är det helt underbart oxå att gå upp sådär väldigt tidigt och göra något nyttigt. Idag stog klockan på 6,30 o meningen var att jag skulle ta en promenad, somnade dock om till 7,00 och nu sitter jag här med frukosten. Om jag tänker efter är jag pigg med tanke på att jag somnade innan klockan tio igår men ändå är man trött bara för att det är så tidigt. Jag går hellre och lägger mig klockan tre på natten om jag bara får vänta och gå upp klockan nio. Det känns så himla mycket bättre då på något sätt. Men nu är det som det är och imorgon är det iaf 8,00 som gäller om inte Ina vill ta en promenad ? :)  Om 40 min ska jag iaf befinna mig på jobbet. Ska lägga på ansiktet och sen åker jag.

I torsdags var jag och älskade Ina ute och röjde, hade en grymt rolig kväll! Somnade sent och var uppe vid 9 för att ta hand om T och vid 10,30 åkte vi till hennes farmor och vidare till Bedford. Sen tillbaka till MK och jag hämta min älskade SATC box hos killen som inte vill ses längre och är SKITARG för att jag i sömnen har sagt att jag uttnytjar honom? Det är alltså det största skämtet någonsin. Hade det inte varit för att det är så jävla roligt hade det nog känts ganska tungt.

Idag fyller iaf pappan här 56 så dom har party så efter jobbet ska jag försöka köpa present och sedan svida om till partystassen med Ina. Ser framemot en timmes minglande men sen vill jag smyga med flaskan in på rummet så jag o Ina kan snacka o skratta ihjäl oss för det är ungefär vad vi gör ! Hon är alltså helt grym den där tjejen, önskar att hon lixom kunde sitta fast med mig resten av livet, kan inte det funka ? Vore jäckligt roligt!

Nuuuu är det jobb!

Vilken kväll

Det känns som om det här kommer bli en rolig kväll. Två grymt snygga o tjejer och sprit, kan det bli bättre ?


Livet

Allting handlar om att ge och ta.
Vart du än befinner dig och med vilka man än befinner sig med.

I vänskap är det otroligt viktigt och om jag känner att mina vänner inte har något att ge tröttnar jag och går vidare. Men det är minst lika viktigt att jag ger tillbaka. Av allt man gör måste man även känna att man får ut något, även om det inte kommer direkt ska man ändå efter en tid känna att det var bra och rätt! Jag inspireras nå otroligt av mina vänners kloka och väldigt roliga ideer! Kommer kännas tungt att lämna vännerna här men som vännerna hemma så behåller man dom om man verkligen är riktiga vänner.

________________

Idag har jag haft en underbar dag med Ina på dagen och Linda på kvällen.
Kom hem för en timme sen och  nu ska jag städa undan innan jag går och lägger mig.
Dom senaste veckorna har varit intensiva och det var längesen jag sovit så bra som jag just nu gör. Jag har hellre inte en lugn stund på dagarna och kvällarna men sedan får ta det lungt en timme och sedan sova riktgit djupt.

Imorgon blir det världens party kväll såhär på alla hjärtansdag. Känns skönt faktiskt att inte fira den speciellt även om jag känns jobbigt att jag behöver lämna en sån underbar människa pga att jag vill gå vidare i livet och inte vill vara kvar på den här punkten. Men allt har sin mening och även det här!


Lättad

Nu är det bestämt och allt känns nog väldigt bra.
Vänner och familj finns alltid kvar. Så gör även Milton Keynes och England..

Nu ska jag njuta allt jag kan!

Den mörka baksidan av att jobba som Au Pair.. Del 2

Allt har varit frid och fröjd i 5 månader.
En dag händer det man inte trodde skulle hända och det kraschar.

Just nu vet jag inte om jag mest är lättad eller om det är nu helvetet börjar.
Jag har annat och tänka på oxå. Jag vet inte ens vart jag befinner mig imorgon eller nästa vecka.
Det tar hårt och det känns jävligt drygt.

Men som sagt är jag lättad.

Saken gör det varken bättre eller sämre att man har tre underbara kompisar plus en skitsöt "kille" och ett roligt jobb. Och det viktigaste, en lillasyster. Allt detta drar mig kvar fast jag vill bort.. Det gör mig glad men ändå ledsen. Jag tror nog ni förstår - massor av kärlek..

Nu börjar allt vända och allt börjar att kännas bättre.

Efter 9,5 timmes sömn stack jag till gymmet och körde 50 min kondtion innan jag nästan dog och åkte hem och åt frukost. Nu sitter jag här , mätt och belåten men vill sova! Ska ta en snabb dusch och sen åka och shoppa lite. Vill man att en dag ska vara perfekt måste man få in shoppingen..

Ikväll ska vi vara snygga, dricka vin o öl, dansa järnet och vara väldigt glada!

Sig själv att skylla?

Det största ansvaret till att man mår bra tycker jag att man har själv som människa och individ.
Men sen påverkar människor runt om otroligt mycket. Ibland spelar det inte någon roll hur bra man själv mår för andra kan snabbt förstöra den där underbara känslan. Men även där har man själv skyldighet att bryta det som försigår. Har man tex kompisar som bara tar men inget ger så kan man faktiskt bryta kontakten.

Att jag är less idag är faktiskt inte mitt fel för jag hade bra förutsättningar för en bra dag men sen höll inte du vad du lovade.

Imorgon ska bli en bra dag och den som står i min väg och förstör den dagen är inte min kompis längre efter att ha gjort det. För jag är grymt trött på att ge men inget få!

Så det så

Värdelös vecka.

Den här veckan har verkligen varit dålig.
Jag har trökat mig igenom den men nu börjar allt kännas bättre.
Har handlat och avverkat gymmet så nu ska jag hitta på något skoj.

Imorgon jobbar jag bara 45 minuter och sen ska jag bara ha en skön dag med shopping, träning, solning och en massa alkohol.  Alkohol är exakt vad jag behöver - ibland tar det verkligen bort smärtan.

Bästa träningstipset!

Imorse var jag grymt trött  o kände mig hängig.
Åkte ändå till gymmet och när jag ställer mig på bandet står jag bredvid en kort och knubbig tjej.
Var länge sen jag då kände mig så lång o smal.

Där traskade jag på flera nivåer över henne och fan va skönt det kändes.
Helt slut var jag efter en timmes träning men nu när frukosten är i magen har jag återhämtat mig och är piggare än på många dagar. Nu ska jag bara skölja ur hårinpackningen och göra mig färdig för att möta Ina på Centret..

Jag har insett

Det kommer aldrig bli som jag deep inside önskar.
Det är verkligen två helt olika världar. Frågan är om jag någonsin känt så förut.
Eller är det bara för att?

Tills jag spyr

Idag ska jag äta skit som om det inte finns någon morgondag. Jag ska äta tills jag spyr och sen ska jag resten av veckan träna tills jag stupar.

Med kärlek så känner man sig ändå vacker!

Det finns inga ord

Jag kanske låter jävligt gammal nu men i hur många år har man inte träffat killar?

Nu året men fyller 21 (Ja jag har faktiskt åldersnoja - efter 20 går det bara utför!) ja då har man träffat en kille där känslorna bara flyger ut ur munnen på han. Men inte på ett drygt sett utan på hans alldeless underbara sätt..

Efter sju timmars sömn ska jag nu bege mig för sju timmars arbete.
Sen efter det ska jag bara äta nått gott o  bara mysa. Länge och intensivt.


Första dagen på nya jobbet.

Så nu  har jag avverkat 8 timmar på IKEA. Trivs riktigt bra och ännu bättre blir det nog när jag kommit in i allt, och när jag fått mitt lösenord så jag kan göra något själv. Det är väldigt jobbig luft inne i butiken  och jag känner att mina linser är helt torra, jobbigt. Nu är klockan sex och jag har inte en aning om vad jag ska göra ikväll. Igår kändes det som om kvällen var planerad eller iaf halvt planerad nu vet jag inte alls. Ingen lust med någon, känner mig fortfarande irreterad. Jag vill iaf mysa, och efter så många missade samtal under natten verkar jag inte ensam om det? Men vart håller du hus min kära?

Ett avsnitt av Sex and The City blir det nu sen sväljer jag min stolthet och ringer.


Det började bra

Dagen började hälsosamt och innan min sena sallad till lunch blev det en promenad.
Humöret var på topp när jag klockan fyra fick sluta och hoppade in i bilen för shopping, gossip girls, mycket skratt, träning, hälsosam mat och mys.

30 min senare tvärvände det o här sitter jag, ensam, tjock, med godis o chips och känner mig helt jävla omotiverad till allt över huvudtaget! Nått som är bra är att jag faktiskt , trots mitt dåliga humör/feeling, inte har hemlängtan. Däremot kan man skaffa sig genom att för första gången i England lyssna på Rix FM. Men skulle kunna ta det såhär

Jag gräver min egen grop

Nu kör vi igen

Börjar igen med bloggandet tror jag.
Inte lika  öppet denna gång..



Livet i England leker iaf på som vanligt.
Måste säga att jag älskar England och börjar mer o mer känna att ge mig en sommar i England!

Mina otroligt söta föräldrar har varit här i en vecka och på söndag var det fyra veckor sedan jag kom tillbaka ifrån Julen i Sverige, som för den delen var helt grym! Och idag är det alltså första Februari vilket betyder att jag bott här i 5 månader, den du! Imorgon börjar jag mytt nya jobb på IKEA. Kommer förmodligen att dö av att jag aldrig kommer få en sovmorgon , men det är det värt! För istället hoppas på att allt annat flyter som det ska för då mår jag grymt bra ändå.

Igår fick jag o Frida för oss att vi skulle ut o dansa, sagt o gjort och efter ett tag hade vi svidat om och stog på dansgolvet. Den otroligt dåliga DJn sa efter tag att "finns det nå sexiga tjejer här i MK ", ALLA tjejerna skriker YES o jag o Frida bara kollar på varandra o skrattar. Eller skrattar vi blir först helt stumma o bara tittar på varandra.
Sen kommer Lady Marmalade ut ur högtalarna och ALLA tjejerna börjar åla sig på golvet, väggarna, varandra, inget alls och såvidare. Det jag verkligen vill komma fram till är att tjejerna här är de mest smaklösa tjejerna någonsin! Jag har trott att Gävle var en jävla håla men icke. Det bor väl cirka 300 000 människor här och nattklubben är 3 bubbla heartbreak + nedervåning. Jag ljuger inte om jag sett TVÅ tjejer med stil, DOCK INGEN KILLE! Detta borde vara helt förbjudet. Ingen av brudarna har en egen vilja utan dom dansar tom exakt lika. Alla är en kopia av varandra och det slutar i kaos o arga blickar. För det vill jag lova er att det får vi. Man får absolut inte sticka ut lite här i MK (förutom om du har magtröja o väger 20 kg för mycket, då är det såklart ok) utan alla ska se likadana ut. Killarna hatar det (säger dom iaf till oss) men sanningen är väl den att dom inte kan få nå annat när dom flesta är som dom är..

Så dettta är bara ett konstaterande.



Nu ska jag dra på träningsdojorna o ta en promenad med mamma.
Em/kvällen ska spenderas på shoppingcentret, gymmet, med hårinpackning, med trevligt sällskap o hälsosam mat. 8 imorgon bitti ska jag stå redo i uniformen.

Ciao Bella!

RSS 2.0