Första dagen

Idag var då första dagen på jobbet.
Var dock inte i butiken utan bara på introduktionen.
Känns väldigt väldigt bra och ska bli grymt kul.

Jag är inne på min tredje hälsosamma dag, då menar jag riktigt hälsosam, och imorgon ska jag träna innan frukosten och sen dona här och träffa Frida och en ny svensk tjej på kvällen. Förhoppningsvis är gullungen Linda med oxå.  Ser även framemot ostbågar och lakrits och mys med föräldrarna på lördag. Ska få äta lite hur jag vill när dom är här sen gäller det igen. Jag ska bannemig gå ner till sommaren!

Ensamt

Som sagt var så har jag väldigt svårt att vara ensam. Jag har lärt mig mer och mer att vara det då jag är ensam en hel del här. Det som är bra med att jag vänjer mig då jag hemma nästan har haft det som ett problem. Jag har verkligen aldrig bara kunnat sitta hemma och göra inget, så fort mamma o pappa har gått och lagt sig har jag hållt mig sysselsatt på något sätt. Idag är en sån här dag att jag känner mig deppig av ensamheten kanske mest är för att jag håller på att komma in i rutinerna igen..


Började iaf dagen med att köra kondition på gymmet innan frukosten och efter att jag lämnat av T i skolan. Efter det åkte jag och handlade på Tesco innan jag åt gröt till frukost hemma. Läste sedan en bok och fick ett intressant Sverige samtal. Och Ja jag måste lära mig att man kan vara ensam, ända anledningen att jag vill ha honom är för att han gör så jag får sällskap. Visst han är grymt rolig men ingen jag ser något in the future with.. Efter det var jag iaf över till Jo för fika, otroligt trevligt. Sen har jag bara slappat hemma och varit med T. Nu ska jag göra mig klar för imorgon är det min första dag på IKEA, som visserligen bara består av introduktion men det är ändå en heldag med nya intryck.

För övrigt är jag glad för mina framsteg med mig själv..

Och så saknar jag tjejerna där hemma, hur mycket som helst!

Jag orkar inte

Jag behöver motstånd.
Jag behöver någon som säger emot.
Jag behöver någon som får mig att känna mig glad och helt underbar.


Helt slut efter 1,5 timmas träning. Nu ska jag läsa och sova, självklart ska jag somna till SATC - vad annars?

FitnessFirst

Nu jäcklar ska träningen gå bra närmaste tiden. Har fyra dagar inbokade den här veckan men nästa blir det vila då päronen är här men sen kör det igång igen.

Nu ska jag åka och springa av mig lite fett på löpbandet innan jag stramar upp kroppen på älsklingspasset BodyBalance. Jag älskar verkligen mitt gym då det gör en på grymt bra humör!


Panik

Jag har alltså varit här i 4,5 månad. Den första Mars har mitt halvår paserat. Familjen har nog känt på sig att jag inte kommer stanna allt för länge så nyss frågade mamman om jag vill åka i Mars. Men det kommer jag ju inte att göra med tanke på nya jobbet. Men vem vet, jag kanske älskar det och stannar för evigt? Eller hatar det och åker i Mars? Fast jag får lite panik känns det skönt att man börja se jag har gjort min tid snart, även om det är ett bra tag tills jag åker hem. Men Januari är jobbigt, och drygt.

Måndag..

Var jätte trött igår när jag började att städa badrummet. Efter duschen vart jag dock pigg men la mig för att sova ändå och har sovit skitdåligt. Hade bestämt mig för morgonpromenad och allt men jag känner mig förkyld och vill inte alls gå ut i regnet. Så nu ska jag faktsikt fortsätta sova, en timme till vore skönt iaf.

Det är ju trots allt måndag..

Och på lördag kommer Mamma o Pappa! Ska blir väldigt väldigt mysigt.
Spenderade allt för lite tid med dom hemma..


Efter en rolig helg

Nackdelen med att ha mycket kul och lite sömn är att man i efterhand blir mycket trött. Sitter och halvsover här framför datorn och vill bara lägga mig i sängen men jag borde verkligen ta tag i hur mitt badrum ser ut. När det väl är klart kommer det att vara världens hemma-spa med allt jag köpte igår. Body Shop och Clinique har blivit mitt nya godis. 

Perfekt lördag

Idag är nog en bra dag, solen skiner och Frida och jag ska snart ut o shoppa på Outleten.. Efter det ska vi göra oss iordning för en riktig party kväll. Allt är alltså perfekt förutom att jag hellre hade sett att det var hemma..  Fast ändå inte på något sätt, är nog mest för att det är första veckan. Jag vet ju att allt är precis som det var när jag åkte när jag kommer tillbaka så det ska bli kul här sista månaderna.

Nu ska jag göra mig iordning o fixa lite.


Jag är med jobb

Jag har ju redan jobb sedan tidigare här hos familjen men nu ringde han ifrån IKEA upp och frågade om inte jag kunde jobba där lör - sön. Känns kul att han var så angelägen om att jag skulle ha tjänsten. Känns mindre kul att det är ett 6 månaders kontrakt med start i Feb. Jag hade ju ändå lite planer på att åka hem i mars april. Visserligen får man faktiskt bryta kontraktet med 10 dagars uppsägning men man vill ju inte gå in med sån inställning men ändå. Känner jag ändå att jag vill åka hem kan jag faktiskt sticka i Maj och då har jag ändå avverkat 3 månader på min anställning. Känns jäckligt kul då detta är min första anställning någonsin även om den bara är på prov.

Så grattis till mig !

Nu blir jag less

Jag är trött på det här nu, gör något åt saken istället!



Vaknade vid nio imorse och har nu nästan gjort klart dagens sysslor.
Nu ska jag bara slappa och hänga runt lite här hemma till halv fyra när T´s buss kommer.

Bilder

Måste ju faktiskt lägga in lite bilder på mina fina vänner

Juldagen..

image33

Elin, Chalene, Härligast, Jag, Åsa o Sofie

image34

Sofie o Matilda - Sofie vad gör du?

image35

Chalene, Matilda o Jag

image36

Bilden får lixom tala för sig själv men fan va jag saknar er!


Man undrar ju.

Det kanske är jag som är kinkig men jag tycker inte jag ser en ända kille som är snygg från topp till tå i det här landet. Många ser bra ut men har noll stil. Är det bara för att jag är van med att det finns så mycket snyggt folk i Gävle? Där finns det verkligen skitmånga snygga killar och tjejer!

Så det så

Men sluta!

Det blir inte bättre att du skriver sådär. Jag ger upp allt jag har för allt du säger.


Sur och grinig

Jag blir så irriterad så snart kommer jag att få ett utbrott om inget händer!


Han är en så bra kille, lixom en sån där man skulle kunna leva med när man blir gammal.
Apropå det kan jag inte ens kolla på en bebis utan att känna - ge mig! Tur som f an att p-staven sitter där den ska annars blir inte mamma glad!



Kan det bli bättre?

Jag har sovmorgon imorgon och det känns så grymt bra! Jag har precis varit och tränat och nu ska jag bara slappa och dona. Tänker nog gå upp i skaplig tid imorgon och tvätta fönsterna och tvätta. Sen kanske veckans alla "måsten" är gjorda, känns som jag inte gjort något annat än städat, diskat o tvättat! Förresten ska jag sova tills jag vaknar imorgon och skippa att rida om det är så att jag vaknar jätte sent.

Jag saknar mina vänner nå enormt. Det lixom hugger i mig när jag tänker på det. Jag vill skratta och ha det helt galet med er..

Tesco

Nu har jag kommit så långt att jag ska åka och handla.

Och ikväll har T musikklass, jag hatar det!

Det går inge bra för mig

Försöker städa så gott det går man jag stannar hela tiden upp och tänker.


Nej jag går inte på coke

Jag går hela tiden och sniffar pga snorig näsa.




9 timmars sömn

Men jag är ändå jätte trött. Har precis ätit lite frukost efter en promenad med Linda. Nu ska jag städa och tvätta sen längtar jag bara efter fredag. För imorgonkväll, efter träningen, ska jag bara ligga hemma i sängen och äta frukt och kolla på film. Det är exakt vad jag behöver nu, ska även kika på Spice Girls dokumentärer ifrån Sverige som mamma spelat in åt mig! Sen på lördag ska jag sova tills jag vaknar, shoppa och sedan gå ut.

Gud så jag längtar

(inlägget neranför skrevs igår men datorn är spel)

Jag känner mig stolt

Jag fick jobbet men lärade tacka nej då jag skulle behöva jobbar kväll en gång mån-fre vilket inte passar in med tiden hos familjen. Men jag blir ändå så glad att jag fick det och idag när jag ringde upp för att tacka nej sa han "Thats a shame, I think youre ideal for this job". Jobbet var alltså en sex månaders provanställning på Ikea. Men han skulle skicka vidare mitt cv så vem vet vad som händer.

Idag har jag iaf shoppat, t shirt, värmeskydd till håret och duschcreme ifrån Body Shop fanns i kassarna när jag kom hem. Är för slö för att rota mer i rean, men i helgen ska jag göra ett försök. Och sen får Frida handla ut två par skor ifrån River Island. Var även en sväng på gymmet vilket är bättre än inget. Imorgon klockan nio ska jag möta upp Linda för en morgonpromenad, otroligt skönt.

Nu ska jag städa, eller rättare sagt packa upp min resväska. Ska skicka ett mys sms oxå, sånt gillar jag dock lite väl mycket så ta inte åt dig!

Jag kan inte tänka klart utan dig

Så kan det gå.

När klockan ringde tänkte jag att nu drar jag mig i femminuter och vips så somnade jag och vakna tio min innan vi skulle åka. Så det var  bara att slänga på T kläderna och köra allt jag kunde till skolan. Vaknade av en skum dröm så nu har jag en konstig känsla. Den kommer nog gå över väldigt snabbt för när jag har lämnat bilen på lagning ska jag iväg på shopping, vi vill säga om jag inte få vänta på bilen i timmar...

Talulla väckte mig då hon vaknade och då la hon sig på mig och gav mig en puss på kinden innan hon sa att nu kikar jag på tv. Hon är allt världens gulligaste..

Hur ska jag göra?

Intervjun gick bra, riktigt bra!

Men kommer det att bli bra?

Tisdag

Så nu har jag varit tillbaka här sedan i söndags. Tiden jag var hemma var helt underbar och jag har gjort mycket kul. Inget blev som jag trodde vilket jag dock tycker är väldigt bra. Däremot fick jag en skalle av en brud som hade förtjänat att få en själv. Jag fick en veckas otrolig smärta, sne näsa och hon kommer förhoppningsvis att bli straffad. Tycker nog mer synd om henne och hon verkar även vara riktigt kär i mannen  hon skalla mig för. Jag kan bara säga her mistake, det kommer nämligen aldrig bli ni för då skulle han inte ringa mig.

Känns iaf grymt bra att vara tillbaka för allt jag har där hemma vet jag att det finns kvar. Nu ska jag ha det riktigt bra här och bara njuta. Om två veckor kommer även päronen vilket ska bli underbart. Nu ska jag inom nån minut göra mig klar för intervjun och sen ta bilen dit. Håll alla tummarna i världen för mitt liv här kommer förhoppningsvis att bli grymt kul här om jag får jobbet..


Back in buisness

Så  nu sitter jag hemma i England igen. Började bra med att min bil gick sönder, tur att vi har två till. Imorgon ska jag på en arbetsintervju, den första i mitt liv. Ska bli ritkigt spännande. Nu ska jag sova men imorgon blir det mer bloggning.


Livrädd

Jag är rädd, riktigt rädd. Vad händer nu?


Se där

Ja så kan det gå. Jag har idag imorgon och på lördag kvar hemma här innan jag på söndagen åker tillbaka hem.
Tänkte att jag skulle hinna med allt och bara slappa imorgon men nu ska jag kanske in på operation pga näsan. Känns inte som om det är värt det så vi får se hur det blir.

Storyn om Gävles mest patetiska tjej kommer, jag lovar.

Jag är oförskämd

Iaf otroligt förvirrad. Här står jag mitt uppe i livet och vet inte alls vad jag ska ta mig till. Jag vet inte om jag ska grina eller skratta och jag kan inte vara ensam.  Inget här hemma vart som jag tänkt mig men det var bättre än väntat ändå.

Jag har ett nyårslöfte iaf och jag ska hålla det. Men ikväll måste jag ha sällskap, ska jag påbörja det imorgon?


RSS 2.0